Om oss

Vi på Atos har många års erfarenhet när det gäller försäljning, installation och service av storköksutrustning. Vi har kontor i Eskilstuna, Örebro och Stockholm och våra servicetekniker är ständigt ute på jobb i regionen. Genom åren som gått så har vi haft förmånen att bygga upp ett tätt samarbete med några av de bästa varumärkena i branschen vilket gör att vi kan hjälpa dig så att du får utrustning med hög kvalitet.

Vi hjälper dig att planera flödet i köket, från varumottagningen tills maten går ut till gästen, så att du får en arbetsplats som är lätt att arbeta vid och som du längtar till.

Produkter och tjänster

Vi är en komplett storköksleverantör med allt från utensilier till den stora ugnen eller grill-serien.

Om du önskar så kan vi även erbjuda service och montering på allt vi säljer. I Mälardalen så har vi egen personal som hjälper dig men vi har även ett stort kontaktnät och samarbetspartners runt om i landet så att du får en lokal servicetekniker vart du än är.

”Atos har alltid varit hjälpsamma och sett till att vi fått rätt utrustning för vår verksamhet. De känns mer som en samarbetspartner än som en leverantör”
Magnus & Emma m. personal
Degeberga

Kontakta oss

Besök och utställningsadress:

Atos storkök

Helgestagatan 5

633 46 Eskilstuna


Telefon: 016 – 355 388

Mail: info@atosgroup.se

Lämna detta fält tomt